SPORT at FUTURE

El projecte SPORT@FUTURE és un projecte de R+D consorciat en el que participen 7 empreses i tres centres tecnològics de referència. El principal objectiu del projecte se centra en investigar solucions esportives innovadores molt més competitives que garanteixin i millorin la protecció i seguretat, assegurin el confort, maximitzin el rendiment i previnguin les lesions dels esportistes i qualsevol persona que realitzi activitat física, utilitzant noves tecnologies, processos i materials d’última generació. Es pretén que aquestes solucions siguin viables des del punt de vista tècnic, industrial i comercial i que disposin d’un elevat valor afegit respecte a les actuals solucions disponibles al mercat.

Aquest projecte va estar finançat pel CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial) i cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Estratègic de Consorcis d’Investigació Empresarial Nacional (CIEN).

Membres: ANTEX, Unitex S.A., Geisagroup, Morón, Lurbel, Tag Ingenieros, Tejidos Elásticos Lloveras, AITEX, Càtedra A3 UPC Leather and Fashion & Textile Innovation, Grupo de Investigación de Biomecánica aplicada al Deporte (Universitat de València).

Col·laboradors: FITEX

Durada: 2014-2018

Més informació: www.sportatfuture.com

Service Big
COL·LABORADORS

T'acompanyem en el teu projecte

Contacta'ns