Actualment FITEX disposa de dues plataformes internacionals, una a Estats Units i una a Hong Kong. L’objectiu d’aquestes plataformes és oferir suport a PIMES del sector tèxtil i moda en l’expansió comercial d’empreses catalanes a l’exterior de forma eficaç i aprofitar els beneficis de la cooperació entre empreses que permeten reduir les despeses d’implantació i compartir intel·ligència de mercat.

FITEX és agent assessor acreditat per ACCIÓ i disposa de professionals acreditarts que t'assessoraran en noves iniciatives d'internacionalització de marques i serveis del sector moda-confecció.

 

Per a més informació: david@fitex.es

Projectes Internacionalització

Service 1
Plataformes empresarials a l’exterior

Les plataformes empresarials a l’exterior són una bona oportunitat per a totes aquelles empreses del sector tèxtil-moda que volen obrir-se al mercat internacional.


Veure més
Service 1
PROJECTE INTERTEX

Estratègia conjunta per a impulsar la internacionalització de la pymes del sector tèxtil-confecció de l'espai SUDOE (SOE1/P2/EO385)


Veure més
Service 1
Programa Cupons a la Internacionalització (ACCIÓ)

FITEX és una entitat d’assessorament especialitzada en processos d’internacionalització acreditada per ACCIÓ.Assessorem les empreses del sector tèxtil i moda, especialment ...


Veure més
Service 1
080 BARCELONA FASHION CONNECT, PROMOCIÓ INTERNACIONAL DE LA MODA CATALANA

Plataforma dissenyada per a connectar marques catalanes amb agents i distribuïdors d'arreu del món


Veure més

T'acompanyem en el teu projecte

Contacta'ns