Blog 1

Presència dels productors Industrials Tèxtils de l’Anoia a la Fira MOMAD (Madrid)

Per Fitex Design Knowledge 02 mar 2020

Entre els dies 6 a el 8 de febrer de 2020 a IFEMA (recinte firal de Madrid) es va celebrar una edició més del Saló internacional de tèxtil, calçat i accessoris MOMAD. Aquest any es van concentrar durant 3 dies més de 800 marques de 37 països en els pavellons 12 i 14 del recinte firal per mostrar les seves noves col·leccions.

La Fundació FITEX va estar present a l’estand de l’Associació Empresarial MODA ESPAÑA per a promocionar als productors tèxtils locals de la Comarca de l’Anoia entre els més de 15.000 visitants de la Fira (un 32% internacionals) i els 800 expositors, utilitzant novament l’eslògan: “WE ARE KNITWEAR MADE IN BARCELONA” (som punt fet a Barcelona) que tant bona acollida ha tingut en fires internacionals.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al Pla d’Especialització Competitiva Territorial de la Comarca de l’Anoia cofinançat per  la Unió Europea a través del Programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de Catalunya 2014-2020, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i amb el suport d’organismes com l’Ajuntament d’Igualada, la Fundació FITEX i el Clúster Català de la Moda (MODACC) i altres agents locals I/o sectorials.

T'acompanyem en el teu projecte

Contacta'ns