Blog 1

FITEX impulsa el nou esdeveniment IGUALADAFIL per presentar les novetats de les filatures a l'Igualada Fashion lab

Per Fitex Design Knowledge 24 feb 2022

- Vint prestigioses filatures internacionals presentaran les seves novetats per a les col·leccions d’estiu 2023 davant les marques de moda catalanes

El proper 2 de març de 2022 veurà la llum a Igualada un nou esdeveniment anomenat IGUALADAFIL per dinamitzar el sector de la Moda de Catalunya agrupant l’oferta de 20 filatures internacionals i presentant les seves novetats per a les col·leccions d’estiu 2023 .

 

IGUALADAFIL neix fruit de la iniciativa de quatre distribuïdors de filatura: Juanma Muñoz, Albert Sorribes, Evarist García i Jose Luis Villegas, que han detectat la necessitat d’agregar la seva oferta de filatura per facilitar el procés creatiu i industrial de marques de moda catalanes. Aquests quatre distribuïdors representen un total de 20 filatures internacionals de prestigi com son Di.ve, Olimpias, Linsieme, Emilcotoni, Pool Filati, Giorgini Silvano, Botto Giuseppe, Belda Llorens, Filatures Du Parc, Cofil Filati , Maisson, Lanera Galicia, Filivivi, Rifil, Bemiva, Filmar, Risatel, Spinaker, Filcompany, Paoleri i E, Miroglio que concentren una part important del mercat de fils destinats a la producció de peces de punt de marques de moda.  La finalitat es facilitar el procés de selecció de matèries primeres de les marques de moda de Catalunya, oferint durant un mateix dia i en un mateix espai totes les propostes de filatura per a la creació de col·leccions de primavera i estiu 2023.

 

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dia 2 de març de 2022 entre les 10 i les 18 hores a l’auditori de l’Igualada Fashion Lab, ubicat a l’antiga seu de l’empresa Vives Vidal, un edifici emblemàtic del tèxtil de la capital de l’Anoia. Aquest edifici va ser inaugurat recentment per l’Ajuntament d’Igualada, l’Agrupació Tèxtil FAGEPI i el centre tecnològic FITEX i té la vocació de ser un espai de connexió entre els diferents agents que vertebren el sector: empreses productores, marques de moda, proveïdors de tecnologia i serveis, centres d’innovació i centres de coneixement, inversors i empreses de nova creació.

L’accés a IGUALADAFIL estarà limitat al públic professional vinculat a la indústria tèxtil i moda i tots els interessats us podeu enregistrar a través d'aquest ENLLAÇ DE REGISTRE. Les marques podran reservar també reunions individualitzades per conèixer les col·leccions de filatures concretes i construir la seva agenda personalitzada si així ho desitgen.

 

IGUALADAFIL neix amb vocació de continuïtat i s’espera una nova edició d’aquest esdeveniment per a mostrar les col·leccions de filatura per a l’hivern del 2024 durant el proper estiu.

PER A MÉS INFORMACIÓ:

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA INNOVACIÓ TÈXTIL (FITEX)

fitex@fitex.es 

93.803.57.62

 

T'acompanyem en el teu projecte

Contacta'ns