Impuls de la indústria 4.0

-PECT- Igualada Fashion Lab: Projecte Oficina de promoció de capacitats industrials per a l’atracció de fabricacions al teixit industrial de la comarca de l’Anoia (001-P-00423)


El projecte PECT-Igualada Fashion Lab integra 4 projectes que inclouen operacions relacionades amb la internacionalització, la transferència de coneixement i l’impuls de la formació d’alt nivell, la promoció de la creativitat, l’atracció de fabricacions (i de noves inversions), la millora ambiental i l’impuls de la indústria 4.0.  

Es centra, principalment, en l’àmbit de les indústries del disseny, que a la comarca de l’Anoia estan representades sobretot en el tèxtil i el cuir.

Es tracta d’un projecte finançat pel programa Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial impulsat per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020.

Membres: Ajuntament d’Igualada, Agrupació Catalana del Tèxtil i la Moda (MODACC), FITEX, Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, Ajuntament de Vilanova del Camí i Ajuntament d’Òdena.

Col·laboradors: Leather, Textile & Fashion Innovation Center (UdL).

Projecte Impuls a la internacionalització de les indústries del disseny (MODACC)

Aquest és un dels 4 projectes que integren el projecte PECT-Igualada Fashion Lab que incloue operacions relacionades amb la internacionalització, la transferència de coneixement i l’impuls de la formació d’alt nivell, la promoció de la creativitat, l’atracció de fabricacions (i de noves inversions), la millora ambiental i l’impuls de la indústria 4.0.  

El projecte Impuls a la internacionalització d’empreses del disseny (MODACC) es centra en temes de sensibilització i assessorament a les empreses en relació a la importància d’elaborar i executar una estratègia internacional, potenciar la cooperació mitjançant plataformes empresarials en mercats de destí, treballar per ajudar a les empreses del territori a accedir a mercats internacionals i fomentar la participació agrupada de marques del territori en fires de referència internacional.

Es tracta d’un projecte finançat pel programa Projectes d’Especialització i Competitivitat Territorial impulsat per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020.


                              

Service Big
COL.LABORADORS

T’acompanyem en el teu projecte

Contacta'ns