R+D

Recerca i Desenvolupament

A Fitex estem treballant en l'àmbit dels teixits intel•ligents des de l'any 2004 i som un centre tecnològic especialitzat en proveir productes i solucions tecnològiques al mercat tèxtil basades en tèxtils intel•ligents.

Investigació de noves solucions tèxtils i de calçat esportius que millorin la Seguretat, Protecció, confort, Rendiment i benestar de l’esportista del FUTUR

El projecte SPORT@FUTURE és un projecte de R+D consorciat en el que participen 7 empreses i tres centres tecnològics de referència. El principal objectiu del projecte se centra en investigar solucions esportives innovadores molt més competitives que garanteixin i millorin la protecció i seguretat, assegurin el confort, maximitzin el rendiment i previnguin les lesions dels esportistes i qualsevol persona que realitzi activitat física, utilitzant noves tecnologies, processos i materials d’última generació. Es pretén que aquestes solucions siguin viables des del punt de vista tècnic, industrial i comercial i que disposin d’un elevat valor afegit respecte a les actuals solucions disponibles al mercat.

 

Aquest projecte està finançat per CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial) i cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Estratègic de Consorcis d’Investigació Empresarial Nacional (CIEN).