Innovació

INNOVACIÓ

Des de FITEX dissenyem i executem projectes d’innovació en producte o en procés tant de forma individual com en col·laboració entre empreses i altres centres de recerca, universitats i administracions. Ajudem en la cerca de recursos econòmics que facilitin l’execució dels projectes, amb les administracions catalana, espanyola i europea.  

Projecte IRC-Iniciatives de reforç competitiu 2016 (ACCIÓ)

 

 

El projecte RETAIL2020 te la finalitat  d’ajudar a empreses del sector de la moda de Catalunya en l’aprofitament de dos àrees d’oportunitat vinculades al retail:

  • Creixement comerç on line del sector de la moda a nivell internacional i,
  • Subministrament de productes de moda rapida a les botigues multimarca que estan apropant el seu model de gestió al Fast Fashion propi de les grans cadenes de distribució.

En aquest context, el projecte RETAIL2020 pretén adquirir coneixement en relació a les plataformes de comerç electrònic d’Europa especialitzades en moda amb la finalitat de facilitar l’accés de les marques catalanes a aquests portals i generar nou negoci internacional.

El projecte permetrà identificar les oportunitats que existeixen al canal multimarca per les empreses que ofereixen “moda ràpida” amb disseny, qualitat i preu competitiu, amb la finalitat de promocionar i fer créixer aquesta línia de negoci.